Καλώς ήρθατε στο apgm.gr

Εδώ θα βρείτε διδακτικό υλικό για μαθηματικά Γυμνασίου Λυκείου. Το υλικό αυτό είναι με τη μορφή βιβλίων, παρουσιάσεων, δυναμικά φύλλα εργασίας και αναπαράστασης γεωμετρικών εννοιών, διαγωνισμάτων, σχεδίων μαθημάτων. Για τη στοιχειοθεσία των κειμένων έχει χρησιμοποιηθεί το Latex και για την παραγωγή των σχημάτων των δυναμικών φύλλων εργασίας το πρόγραμμα geogebra. Τα πνευματικά δικαιώματα όλου του ψηφιακού υλικού ανοίκουν στον Γιώργο Αποστόλου.

Σπουδες-Πιστοποιησεις

Είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος της Σχολής θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από τον Ιούλιο του 1997.

Μιλάει Αγγλικά και Αλβανικά σε καλό επίπεδο. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων και ενταγμένος στο μητρώο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. καθώς επίσης είναι εγκεκριμένος για διδασκαλία σε προγράμματα Λ.Α.ΕΚ..

Έχει παρακολουθήσει το 1ο Διεθνές καλοκαιρινό σχολείο στην Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα που διοργανώθηκε από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Επιμορφωτικό πρόγραμμα Εκπαιδευτικών μαθηματικών με τίτλο "Εκπαιδευτικοί και διά βίου μάθηση" του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστήμιου.

Επαγγελματικη Εμπειρια

Από το 2002 έως το 2012 υπήρξε διευθυντής και μέτοχος, των φροντιστηρίων “Επίκεντρο" και “Διάδραση στα Ιωάννινα”, ταυτόχρονα από το 2003 έως το 2005 δίδασκε Στατιστική και αναλογιστικά μαθηματικά στο Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Συνεργάστηκε ως καθηγητής μαθηματικών με τα φροντιστήρια “Συνεκπαίδευση” στο Ηράκλειο Κρήτης και τα φροντιστήρια “Διακρότημα" και “Ορόσημα" στα Ιωάννινα. Από το 2013 εργάζεται στο φροντιστήριο Σμπόνια στα Ιωάννινα.

Συγγραφικο εργο

Έχει συγγράψει τα παρακάτω φροντιστηριακά βιβλία:

  1. Άλγεβρα Α’ Λυκείου
  2. Άλγεβρα Β’ Λυκείου
  3. Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Β’ Λυκείου
  4. Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης Γ’ Λυκείου
  5. Τυπολόγιο βασικές γνώσεις
  6. Βασικές κατηγορίες ασκήσεων για τα μαθηματικά Θετικού προσανατολισμού της Γ΄ Λυκείου

Για τη συγγραφή και στοιχειοθεσία των βιβλίων χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Latex και Beamer και το Geogebra.

Βίντεο με μαθήματα του θα βρείτε στα παρακάτω blog:

  1. http://apgeorge-mathematics.blogspot.com/
  2. http://apgeorge-maths.blogspot.com/

Μαθήματα στο Geogebra θα βρείτε στο

https://www.geogebra.org/apgeorge

Άρθρα του και διάφορες άλλες εργασίες του θα βρείτε στο

http://www.slideshare.net/ssuserbcfb17/presentations